De traiteur HomeOver Sophie NicolaiDiners, Buffetten & Walking dinnersLunch, High Tea en BorrelWijnenDe recepten van SophieCatering locatiesInformatie aanvraagNautische omlijstingenContact

Over Sophie Nicolaļ

Een culinaire omlijsting in welke vorm dan ook is een gebeurtenis op zich. Iedereen heeft persoonlijke wensen en gedachten over hoe zo’n bijzondere gelegenheid moet worden ingevuld. Sophie Nicolaï houdt zich al geruime tijd bezig om deze speciale momenten tot een succes te maken.

Twintig jaar geleden begon Sophie samen met haar man Wicher een concept, genaamd 'table d’amis'. Verschillende mensen konden elkaar, onder het genot van wijn en spijs, leren kennen. Het concept sloeg aan en al gauw ontstond het idee om groepen van 6 tot 22 personen de mogelijkheid te bieden om in besloten kring te dineren. Wat bescheiden maar stijlvol begon is nu uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf, bekend om haar Italiaanse keuken en persoonlijke aanpak.

Zij is lid van Euro-Toques, een vereniging van koks en restaurateurs die garant staat voor het gebruik van natuurlijke ingrediënten die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd.

Het bedrijf Traiteur Sophie Nicolaï bestaat uit een aantal facetten:

Private dining

Culinaire omlijstingen aan huis

Culinaire omlijstingen op locatie

Culinaire omlijstingen voor bedrijven, instellingen en instanties


Wij houden van een persoonlijke aanpak, hetgeen o.a. inhoudt dat uw partij maatwerk is en er speciaal voor u ingekocht en gekookt wordt. Onze keuken is te karakteriseren als mediterraan met veel Italiaanse invloeden, maar de klassiek Franse keuken wordt niet geschuwd. Onze gerechten worden bereid met  “eerlijke” ingrediënten. Hiervoor werken wij alleen samen met leveranciers die de goede herkomst van hun producten durven en kunnen waarborgen.

Welke gelegenheid of gebeurtenis er ook gevierd wordt, de wensen van de gasten staan bij ons hoog in het vaandel en bijna alles is mogelijk.

Wij hopen dat wij met deze introductie een tipje van de sluier hebben kunnen oplichten over wie wij zijn en hoe wij werken. Heeft u interesse of vragen dan nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen per telefoon of per email.Meer informatie over Over Sophie Nicolaļ?Voor meer informatie over Over Sophie Nicolaļ: ga naar de informatie aanvraag paginaVoor meer informatie over Over Sophie Nicolaļ: ga naar de contact pagina
  Over Sophie Nicolaļ -
  Over Sophie Nicolaļ -  Over Sophie Nicolaļ -
  Over Sophie Nicolaļ -
 Over Sophie Nicolaļ -
  Over Sophie Nicolaļ -