De traiteur HomeOver Sophie NicolaiDiners, Buffetten & Walking dinnersLunch, High Tea en BorrelWijnenDe recepten van SophieCatering locatiesInformatie aanvraagNautische omlijstingenContact

Locaties

Naast het verzorgen van culinaire en vineuze omlijstingen bij u thuis, bieden wij u ook de mogelijkheid om dit voor u te verzorgen op de verschillende locaties in de omgeving van Haarlem die tot onze beschikking staan:

Schotersingel
In het klassieke herenhuis aan de Schotersingel 3, dat dateert uit 1880, en eertijds dienst deed als woning voor de officieren die gestationeerd waren in de nabijgelegen Ripperda-kazerne, is het bedrijf van Sophie Nicolaï gevestigd. Hier bestiert Sophie sinds 1984 haar keuken en dient het als uitvalsbasis voor al haar traiteurs- en cater activiteiten.
Lees meer over de Schotersingel

Stompetoren
De Stompe Toren is een historisch kerkje te Spaarnwoude, fraai gelegen op een natuurlijke terp. Reeds in 1063 was er sprake van een kerk of kapel op deze zogenaamde strandwal midden in de noordhollandse weilanden.
Lees meer over de Stompetoren

Teylers Museum
Teylers Museum biedt aan bedrijven en specifieke groepen de mogelijkheid om zakelijke of privé-ontvangsten te houden. Dit kan variëren van vergadering of symposium tijdens de openingsuren van het museum, tot receptie of diner in de avonduren.
Lees meer over het Teylers Museum

Het Frans Hals Museum
Het Frans Hals Museum geniet internationale bekendheid als museum van de Gouden Eeuw. Honderden schilderijen en producten van kunstnijverheid zijn in zijn er te zien in een schilderachtig 17de-eeuws gebouw aan het Groot Heiligland: de sfeer van toen is nog voelbaar. De museumzalen liggen rond een vierkante binnentuin, die is aangelegd in 17de-eeuwse stijl.
Lees meer over het Frans Hals Museum


Meer informatie over Locaties?Voor meer informatie over Locaties: ga naar de informatie aanvraag paginaVoor meer informatie over Locaties: ga naar de contact pagina
  Locaties -
  Locaties -  Locaties -
  Locaties -
 Locaties -
  Locaties -